Vi ses på Ebbavonsydow.com

Men! Vad händer nu? Det berättar jag på Ebbavonsydow.comklicka dig vidare här! OCH följ gärna nya bloggens senaste nytt på Bloglovin – HÄR!

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19262835/?claim=m56r49tck4k”>Följ mig på Bloglovin</a>

Det har varit toppen för bloggen att bo här på TV4. Eftersom jag har en fot på TV4 (och fortsätter att ha det). Men bloggen lever sitt eget liv. Den har bott på många flotta adresser genom åren (innan detta på SVT, en gång i tiden på Expressen – och förstås, Veckorevyn). I och med att jag är föräldraledig från rutan, så passar jag på att flytta bloggen till en alldeles egen lya. Något jag alltid drömt om i hemlighet, sneglat på andra och tänkt ”åh, så himla fint de kan göra – som bor själva”. Kände också att bloggen behövde en rivstart 2018. En energiboost! Har därför fixat i ordning ett eget hem för den på Ebbavonsydow.comHåller tummar och tår för att ni ska gilla!

Bloggflytten innebär alltså inte att jag slutar här på TV4, vi har ett fortsatt samarbete och jag var i TV4-huset senast i början av veckan på kul möte där det smiddes planer för grejer vi ska hitta på. Bloggflytten innebär helt enkelt bara att vårt samarbete tar en lite annan form, där jag flyttar just bloggen… Vi ses och hörs!

Läs om vår kommentarspolicy