Fredagskänslan just nu 

Hurra – och hjälp! Blandade fredagskänslor just nu. Å ena sidan känner jag “hurra” eftersom det var så himla roligt att vara tillbaka i rutan idag. Pirrigt! Och så kul! Som om jag var där igår och jobbade, jag kom direkt in i känslan. Och den kändes BRA. Att dyka in i Nyhetsmorgon, att jobba med dopet, att vara med hos Malou och att kommentera kungligt. Så fina alla var idag på dopet – även om kronprinsessan verkligen stack ut. Den röda klänningen, så kungligt vacker! Alltså WOW… 

Känner också “hjälp” i bemärkelsen att jag är helt slut. I huvudet och kroppen. Mötte upp Emilia för att stämma av en snabb grej och köpte då med middag, då jag inser att jag blir kvar i soffan ikväll. Skulle gått på födelsedagskalas till en gammal kompis men orkar inte ge mig ut, så trist – men jag får väl skylla mig själv. Nu tog det helt enkelt stopp efter den här veckan!

Läs om vår kommentarspolicy