Kungligt bröllop jag LÄNGTAR efter!

Men alltså, vi MÅSTE ju bara prata om DETTA… Detta!

Herregudars, så glad jag blev när jag vaknade mitt i natten borta i USA (eller om det var tidigt på morgonen?) och fick nyheterna om att prins Harry förlovat sig med amerikanska skådespelerskan Meghan Markle. Oj, oj, oj!

Sååå kul! Detta bröllop är jag peppad inför, kan jag säga. Jag sa till Emilia att jag typ är sugen på att åka över till London för att vara på plats. Jag vill liksom vara på plats och känna in bröllopsyran. Så coolt par de tycks vara! Man måste ju älska att hon är amerikanska (och därmed växt upp i en värld där engelska prinsar typ inte är något man tänker jättemycket på), att hon är 81:a (hmm, lite partisk här – men jag kände mig liksom plötsligt så härligt ung, när en som är lika gammal som jag förlovar sig med prins Harry, hehe) OCH att hon har varit gift. Hon har kämpat i Hollywood, rest mycket i jobbet och hon har startat en egen livsstilssajt (“The Tig”, som hon stängde ner för något år sedan – bara det ett tydligt tecken på att hon var seriös med Harry). Hon tycks helt enkelt ha levt lite grand. Detta blir en härligt frisk fläkt i det brittiska kungahuset.

Läs om vår kommentarspolicy