I will be back!

Alldeles nyss fick jag ett sådant otroligt FINT mail i inkorgen! Från en alldeles främmande människa, som följt bloggen så vi fick barn nästan samtidigt – och jag ska inte citera henne direkt, men det var så himla snällt och fint skrivet. Tänkte att jag då måste göra en uppdatering här. Och helt enkelt säga att – jo, jag finns kvar. Nej, jag har av flera skäl inte riktigt mäktat med bloggandet senaste veckorna. Ett stort och viktigt skäl – jag är delvis föräldraledig med min lillpojke, jag pusslar och kämpar för att få ihop det. De där små stunderna som finns annars, de… Finns liksom inte just nu.

Ni hittar mig såklart på Instagram på Insta stories (som jag ÄLSKAR!) och varje torsdag i Säker stil-podden. Dock, så är det ju HÄR i bloggen som jag får utlopp för mitt skrivande, vilket jag älskar. Och inte vill tappa, någonsin. Så därför tänker jag att jag ska hitta en smart och bra form – som förhoppningsvis kan uppskattas av dig som läser – för mer regelbundna uppdateringar. Typ, som “kungligt fredagsgodis”, och kanske fler fasta moment? Hmmm, förstår ni lite hur jag tänker? Ja, alla tips emottages tacksam!

Men kort och gott: I WILL be back!

Läs om vår kommentarspolicy