Blivande prinsessans otippade extraknäck

Att blivande prinsessan kommer att bli en stilikon att räkan med råpder det ingen tvivel om. Jag är också rätt övertygad om att hon kommer att hitta SIN stil, jämte Kates. Meghan Markle känns yngre i sin stil, coolare, lite amerikanskt chic och mer lekfull.

Samtidigt lär vi se en välpolerad look (mycket vitt, gissar jag) till en början, så är det ju nästan alltid. Först ska de vara ordningsamt kungliga så det räcker och blir över, efter hand vågar de ta ut svängarna mer. Samtidigt, hon är 36 år och har hittat sin stil. Såhär tycks hon trivas en vanlig dag, då hoppas man att hon fortsätter med det.  Nu till den blivande prinsessans otippade hobby

Kalligrafi. Haha, kände ju direkt att jag gillar den här tjejen. Råkar ju själv vara kalligrafinörd och blev så glad när jag läste att hon extraknäckt (under de tidiga åren som skådis) med att skriva inbjudningar, korrespondens och kort åt vänner och kändisar. Skoj. Lyckades hitta hennes signatur här:

En bättre kunglig autograf där ju!

Läs om vår kommentarspolicy