Vi grejade det! 

Hallå! Vi kom fram. Såklart. Till Teneriffa och samma härliga ställe som vi varit på förut – många har frågat – Ritz Carlton Abama, ner på södra sidan av än. Vi fixade det! Jag säger VI för det är verkligen teamwork, trots att det är en 4-åring och en 6-åring. Ja, och den här lilla krabaten förstås…


Här sitter han i solstolen och tuggar glatt på lunchmenyn – och på huvudet har han min (!) gamla solhatt, som jag måste ha haft när jag var ungefär lika gammal. Nu är klockan strax före tio på kvällen spansk tid och oj, så redo jag känner mig för att somna. Jösses. För ja, vi har det underbart. Alldeles underbart. Solen, lagom varmt, poolen, urgod mat serverad, härlig frukostbuffé, nybäddade sängar, alla är så snälla. Samtidigt så är det fullt… ös! Om man får uttrycka det så?! Jamen det får man. Allt annat vore lögn, när man ändå ger sig iväg med tre barn. Själv. 

Precis som förra gången, så åker jag med min kompis Hanna som har en 6-åring och en 4-åring och barnen har så himla roligt tillsammans, så der är en fröjd. Och man kan hjälpas åt att hålla ett öga när något barn akut måste på toaletten, eller när någon halkar och slår en tå blodig vid poolkanten. Nu – kära ni – nu ska jag släcka lampan och krypa ner med två barn i dubbelsängen!

Läs om vår kommentarspolicy