RESFEBER! 

Klockan är efter elva – och jag borde verkligen sova. Vankar runt som en rastlös hund här hemma, plockar och kommer på grejer jag glömt att packa. Solhatt! Men just det, Klas armpuffar! Åh, ögonsalva OM Ernst skulle få ögoninfektion igen… Och en ansiktsmask till mig. Som jag inbillar mig att jag kommer hinna lägga?! När, exakt? 

Puh, jag har helt enkelt klassisk resfeber. Vilket man får ha, när man ska ge sig iväg halvsex med tre barn till Arlanda. Själv. Min kära kompis Hanna ska ju åka med, tillsammans med sina två (som är fyra och sex, precis som mina) men… Ändå. Igår förbannade jag mig själv, hur tänkte jag?! Men i nästa stund tänkte jag: der blir underbart. Också. Kaos, urjobbigt och underbart. Om man skulle försöka sova lite kanske. Eller vänta, nu borde faktiskt Ernst vakna snart. Min usla sovare till lillbaby. Jag ber att få återkomma om hur denna vecka utvecklar sig… 

Läs om vår kommentarspolicy