Liten men ack så lyxig stund 

Den stora lyxen i de små stunderna! Som i förmiddags. Då mamma och jag i blev körda – så snällt – av pappa till en blixtsnabb shoppingsväng, innan jag skulle med flyget tillbaka till Stockholm… 


Vi sa att det var ”på vägen” (hmm) men det var det egentligen inte alls. Och medans mamma och jag röjde runt, provade och kollade in fina höstplagg så höll min pappa Ernst, busade med honom och lillbabyn var hur nöjd som helst! 

Åh, jag behövde en sådan här stund. Det är liksom en EXTRA dimension av lyx med en liten stunds shopping, eller bara att spana på kläder, när man inte fått sova en ordentligt natt på snart sju månader. Och när man vet att babyn är jätteglad och nöjd hos världens bästa morfar. Så tack pappa – och tack pappa. Ni är fantastiska!

Sedan åkte vi med planet hem, jag kånkade babyskydd, vagn och väskor hem, bytte om och packade in present – innan vi stack iväg (småsprang genom stan) till väldigt härlig, lycklig bröllopslunch. Imorgon bitti åker vi 05.30, mot den spanska solen!

Läs om vår kommentarspolicy