På söndag ÅKER vi!

Nej, det gick inget vidare med vällingflaskan igår… Eller ikväll. Suck. Vi ska dock kämpa på, vet att det inte går direkt – men känslan när man står där och skakar, spiller och grejar med vällingflaskan. Aaaah! Och efter ett dygn med febrig baby är jag så FRUKTANSVÄRT trött. Ont i hela kroppen, känner mig helt och fullständigt färdig. Ikväll nattade jag alla tre (Johan gick direkt från jobbet till föräldramöte, kom hem åtta) genom att lyssna på ljudbok. En baby, två barn och jag inklämda i dubbelsängen. 

Det ska gå. Han måste bli ordentligt mätt, jag känner på mig att han kommer sova lite bättre då. Och en liten flaska välling till kvällen kommer att bli toppen. Sömn eller inte, på söndag morgon packar den här trötta mamman med barn, välling, armpuffar, badkläder, solkräm och tusen andra grejer och drar till Spanien. Håll i hatten, det blir nog bra?! 

Läs om vår kommentarspolicy