Nu reser vi igen! 

Det är en berest liten baby, min minsting. Ja, det var de andra också i och för sig. Visst är det kämpigt ibland, krångligt, urjobbigt och stökigt – men det gäller liksom bara att GÖRA det. Tänker jag. Så blir man bättre på det. Sedan samlar man på sig knep. 

Om man, som jag, vill sticka iväg på grejer och resa trots barnen, vill säga – vilket givetvis inte är något måste. Men som mitt liv ser ut, så har det varit viktigt (och roligt!) att få det att funka. Idag, denna söndag, begav vi oss iväg till Göteborg…


Bara babyn och jag. Nu på eftermiddagen har vi varit på Hasselbladsstiftelsen och gått igenom morgondagens stora ceremoni, genrepat, kollat in scenbygget och lite sådant. Ernst hängde med i selen och det gick hur bra som helst. 

Nu sitter jag hemma i köket hos mamma och pappa, snart vankas middag och en tidig kväll (allt är bättre än inatt, då jag somnade flest vid ett, vaknade av gråt vid två, sedan mata tre, upp fem och upp sju – då jag fick sova fram till typ nio, när 6-åringen inte stod ut längre). Lugnt, skönt och välbehövlig uppladdning inför imorgon. Ska prova min outfit också och repa igenom manus…

Läs om vår kommentarspolicy