Tomhetens måndag 

Jag checkade ut idag, som man säger. Helt och fullt. Denna grå måndag, som präglades av tomhet. Orkade inget annat. Unnade mig helt enkelt en väldigt lugn dag, helt utan mascara – den hade ändå bara runnit nedför kinden. Tog en promenad med Ernst i vagnen, han somnade sött och jag drack kaffe nere vid Djurgårdsbron. Försökte formulera ett mail jag gärna ville få iväg, men tårarna bara rann. Usch, jag känner mig så ledsen. Hämtade 4-åringen vid tolvtiden och sedan 6-åringen strax före fyra. Vi gick till leksaksaffären och köpte playdough och nu är vi hemma. Älskade barn, som obönhörligen för en tillbaka till här och nu. Mata, leka, busa, prata, leva. 


Johan åkte till Köpenhamn idag, för jobbet, så jag är ensam med barnen ikväll. Tror faktiskt att jag ska lägga mig med alla tre i vår stora säng, dottern på madrass på golvet intill. Även om det är en rad mail jag vill besvara, bilder från helgen att gå igenom, planering inför nästa vecka och en massa annat. Det är en dag imorgon också. Jag tar tag i det då. 

Läs om vår kommentarspolicy