Att unna sig något fint 

Här sitter jag intill sängen på golvet och surfar på väskor, ömsom tips mot mjölstockning. Jag KAN ju alla, har testat allt. Men det känns ändå som en liten tröst att läsa och få bekräftat att jag gör vad jag kan. Inne på andra dygnet med illrött område på ena bröstet nu och har fortfarande feber. Du som haft detta någon gång vet hur sjuk och ynklig man känner sig. 

Senare idag ska jag dock ha ett gäng härliga mammor på lunch på mitt kontor borta på Nybrogatan. Har sett fram emot det i veckor och är så glad över gästlistan: härligt många smarta, coola och inspirerande mammor. Så ställer in det, nej det gör jag bara inte. Vi kör, jag laddar med Ipren och det kommer gå fint. 

MEN. Sedan. Senare i eftermiddag. Eller imorgon kanske. Då tänker jag unna mig något riktigt fint. Därav handväsk-surfningen… 

Läs om vår kommentarspolicy