Neeeeej – inte nu igen! 

Flyger lite under radarn här på grund av… Jomenvisst. Mjölkstockning. Jag känner mig så in i bomben ynklig just nu. Frusen, trött, febrig, alldeles öm på hela vänster bröst och huvudvärk som tack och lov går att hålla i schack med värktabletter. Kan ju det här vid detta laget. Men när han snart är sex månader, vad är rättvisan i det undrar man? Suck. Jaja. Det kan vara värre. Det kan alltid vara värre. Men just nu känns detta ganska så värst. För mig. 

Jag vet hur det kom sig, det var på flyget hem från Nice igår. Vi blev sittande en timma extra på planet. Jag satt längst in vid ett fönster med en främmande människa intill och kunde därför mest mata på ena sidan, om ni förstår? Så han åt på ena sidan HELA vägen. Usch, är så sabla trött just nu. 

Läs om vår kommentarspolicy