När det INTE blir som man hade planerat

Åh, men hallå eller – tusen tack för alla härliga förslag under gårdagens inlägg om “önskerubriker” i bloggen. Skoj! I hear you. Fler uppdateringar, mer kungligt, mer mode och mer om hur “en vanlig dag” ser ut. Mera livet, right?!

Bjuder då på dagens “bakom kulisserna”: nämligen att precis allting idag blev huller om buller-inställt i sista minuten eftersom dottern blev lite krasslig inatt och fick vara hemma med mig och babyn. Podden spelar Emilia och jag in ändå. Det funkar, den kan vi göra hemma hos antingen Emilia och mig i lugn och ro. 100% osminkat. Har inhandlat loom-bands som hon (dottern alltså, inte Emilia) tycks vara väldigt nöjd med. De får vara sysselsättning när mamma poddar. Japp, det blev helt enkelt inte som planerat. Tack och lov att det inte blev vabbande förra veckan när vi hade smygläsning och trendfrukost för nya boken…

Tack grymma Pernilla Thelaus, som knäppte den här bilden på eventet! Yes, idag släpps också boken, “101 stiltips” i butik. 12 september är det officiella release-datumet. Nästa anhalt är bokmässan i Göteborg, det ska bli riktigt roligt att komma till mässan med en bok. Förra året var jag förvisso också där (missar inte Bokmässan för allt i världen!) men då var jag moderator, eller samtalsledare, på ett seminarium om stil och mode och intervjuade andra författare.

Tack och lov är mamma och pappa hemma, eftersom min kära Johan också jobbar med böcker så åker även han ner till Bokmässan, med sitt jobb. Men det blir en rolig göteborgshelg för oss alla fem, misstänker jag! Nej, nu ska här poddas…

Läs om vår kommentarspolicy