Hjälp – solresa i oktober?

Parallellt med sökande efter höstpeppen – man kan väl också säga att det hänger ihop – så pågår akut sökande efter den perfekta oktober-resan till solen med tre barn, min tjejkompis och hennes två barn. ALLA tips tages tacksamt emot!

KRAV: Helst ingen tidsskillnad, helst hyfsat okej flygresa, ingen tretimmars-transfer längs snirkliga illamående-vägar. Helt okej barnvänligt, behöver inte mega-barnvänligt utan okej, liksom.

ÖNSKEMÅL: En härlig frukostbuffé med färsk frukt. Rent och fräscht. Trevligt. Utan att behöva paxa solstolar vid poolen i gryningen. Och rena, fluffiga handdukar. Gärna sandstrand nära, samt bra pool.

Vi har ju varit på Teneriffa, vilket var toppen. Grekland verkar, enligt de som vet, för kallt för slutet av oktober? Dubai verkar bra men så himla dyrt allting där som jag kollar på. Cypern, kan det vara något?

Läs om vår kommentarspolicy