Augustideppet – nu kom det

Bloggfrånvaro på grund av visst augustideppande här. Usch. Trodde jag skulle slippa det i år, tack vare lille Ernst som varje dag, hela tiden, påminner mig om livets lycka. Det är förmildrat, absolut. Men icke helt borta. Som ett brev på posten kom det häromdagen. Tog farväl av min kära syster som nu åkt tillbaka till USA. Så himla långt bort. Sommaren, var det allt?

Stoppa tiden. Jag är inte alls redo att säga hejdå ännu. Alla höga förväntningar, så oändligt mycket jag längtat efter de här veckorna. Alla vi skulle hinna träffa, alla trevliga stunder jag hade sett framför mig – som absolut blev av, jag är jätteglad över allt som varit men… Ändå inte alls redo att inse att det lider mot sitt slut. Jag som skulle bli stark och pigg, sedan då. Det hände ju INTE, kan man lugnt säga. Suck, det gick för fort. Som alltid. Känner mig just nu lite låg, jag vet att det vänder men just nu känns det såhär. Ber att få återkomma.

Läs om vår kommentarspolicy