Yes, vi är i mål! 

Jippie, vi är i MÅL! Vilken härligt maxad dag på jobbet, jag är verkligen himla GLAD över att jag åkte upp för de här dagarnas kungliga gästspel i mitt kära Nyhetsmorgon. Det var verkligen värt att avbryta semester och mammaledigt för detta. Det var feststämning i studion hela dagen, från de vackra blommorna (tack Johan Munther!) till Frida Zetterströms kungliga stilspaning. Och Claes-Johan Larssons stenkoll på varenda detalj. Allt under styrning av briljanta redaktören Anna Stenberg och preppat av Anneli Jansson, ja, allihop som gör ett sådant enormt jobb som inte syns i rutan – men som förstås ändå gör det. Ett väloljat maskineri som HELA Nyhetsmorgon är. Som alltid, så slås jag hur vi alla tillsammans ror den här båten i hamn. Alltihop, så fint och vilket teamwork. Ja, ni hör, jag fick en riktig kick av detta! 

Nu ska jag försöka få ordning på mina nya dator – puh, håll tummarna – och sedan hem och packa igen, åker med sista flyget tillbaka till Skåne ikväll… 

Läs om vår kommentarspolicy