Och vi är framme 

Klockan är strax över halvtolv och vi är äntligen framme. Oj, vilken lång dag. Nu sitter jag här nedsjunken i soffan i den mörkblå skånska natten och stirrar ur i trädgården, nu kommer jag inte längre. Slut på bensin. En annan som fick slut på bensin var min dator. Panik! Min dator bestämde sig för att ha gjort sitt (?!) och jag fick rusa till Mac-affären i Stockholm där de vänliga själarna hjälpte mig, höll till och med öppet några minuter extra tills jag fick ordning på allt – sedan hem och packa om, ut till flygplatsen och väl där, försening. Hjälp. Men det blev ingen farlig sådan, tack och lov. 

Nej, nu ska jag rycka tag i mig själv. Ta mig den sista sträckan till sängen: från soffan, i pyjamas, av med tv-sminket och krypa ner. Hurra. Ljuvligt skönt ska det bli! 

Läs om vår kommentarspolicy