Amning och direktsändning 

Fullt ös på redaktionen idag, febril aktivitet med allt som ska vara på plats imorgon när vi kör. Ernst rullade runt i vagnen med barnvakt idag när jag jobbade, med matpauser förstås. Sitter nu och klurar på ett “körschema” för amning under morgondagens sändning, blir ju lite svårt att hinna i en reklampaus liksom!? Jag kan i alla fall inte amma på fyra minuter. Men det kommer greja sig, allt går. 

Barnvakten sover över inatt (Johan är kvar i Skåne med de andra två barnen) och så hoppar jag i taxin vid 06.30 imorgon bitti, då planerar jag att ha tajmat att ha matat honom rejält – så kör vi nästa matning efter smink, mötesgenomgång och just innan vi drar igång skarpt klockan nio… 


Åh, det ska bli himla kul imorgon! Jag ser fram emot att köra, det känns också skönt att det inte blir ett megalångt uppehåll – jag förstår att det kanske låter konstigt, men det är ju så KUL att hålla i sådana här sändningar. Jag älskar det! Och det går knappast någon nöd på Ernst, som får ligga och jollra i vagnen på långpromenad. Därför tvekade jag inte en sekund, trots att det innebär lite pusslande med en knappt fyra månader gammal liten baby. 

Läs om vår kommentarspolicy