Knästrumpor, anyone?!

Åh, det är så ROLIGT med babykläder! Och barnkläder för den delen. Jag kan verkligen gå loss på detta, jagar länge efter just den typen av plagg jag vill ha: neutrala, klassiska, randigt, lite retro, engelskt, preppy och sött. Jag fattar att det är den klassiska mammaledighetsidén: att börja göra barnkläder, jag skulle lätt kunna tänka mig det… Ebbas perfekta ribbade knästrumpor, nån som vill köpa?! 

Men tack och lov är det många andra som gör det himla bra. De här randiga shortsen fick lillbabyn i present, de blir en favorit i sommarens garderob tror jag allt. Luftiga, tunna och urgulliga! Syrrans gamla spetsblus till det, eller en mjuk body med liten krage och en ljus kofta. 

Dessutom fick syskonen matchande shorts. De tyckte att det var superskoj att de alla har likadant. Och ni kan ju gissa min glädje över denna gulliga randiga matchningen – jippie! 

Läs om vår kommentarspolicy