Neeej!

Hej från soffan, sitter här och fick precis sms från min Johan som är i Japan – och som meddelade att hans flyg var inställt! Neeej! Det får inte stämma? Vi längtar ju så, jag längtar så. Hoppas det grejar sig så att han ändå kommer hem imorgon kväll ändå.

Bredvid mig i soffan ligger lille kraken och snorar, stackars liten. Det är så konstigt, på dagarna tycks han så mycket piggare och mindre snorig men på kvällen blir han snorigare och sedan blir han hopplöst tät på natten. Inatt sov jag knappt en blund, eller kanske totalt tre timmar. Tack och lov för att jag fortfarande är i den där bubblan, vilket gör att jag faktiskt kan fungera ändå. Hjälp. 

Men vi börjar liksom lära känna varandra nu, lillbabyn och jag. Overkligt att han låg därinne för typ sju veckor sedan. Oj, så nyfiken jag var då… 

NU ska jag passa på att försöka borsta tänderna och tvätta ansiktet, sedan skyffla runt barnen som båda somnat i samma säng – baxa upp dem för att kissa och sedan ta ett djupt andetag och kämpa med natten…

Läs om vår kommentarspolicy