En viktig premiär…

Trött och osminkad bild – men strunt i det! Eller alltså, nu inser jag att det viktiga knappt ens kom med i bild här men strunt i det också?! Idag var det en viktig premiärdag för lille Ernst och mig. Jag bar honom för första gången i sele. Hurra! Han somnade efter ungefär 43 sekunder, han verkar med andra ord gilla det.

Mina två andra har ju älskat att bäras i sele. Från att de var ungefär sex veckor fram tills att min rygg inte orkade längre. Jag bar till och med Klas på ryggen i slutet, alltså jag använde selen som en “ryggsäck” om ni förstår. Det finns modeller som fungerar för detta.

Nu gäller det bara att hitta en modell som passar den här lilla babyn. Min erfarenhet är att det nämligen är lite olika. Dottern hade jag länge i en sjal-variant, exempelvis. Hennes lillebror trivdes bäst i typ Ergobaby och Pognae.

Åh, så glad över denna premiär! Ett litet steg för mänskligheten men ett STORT steg för oss här hemma. Det ger så mycket frihet, att kunna varva vagnen med selen. Inte minst när vi ger oss ut på längre utflykter och äventyr!

Vilken sele har ni därute gillat bäst? Tacksam för tips!

Läs om vår kommentarspolicy