Nypa mig i armen-känslan 

Osminkad fredag i soffan – oj, så skönt. För jag njuter verkligen. En kompis i Skåne sms:ade mig igårkväll om att hon varit ute och joggat med min gravidpodd i öronen. Kul! Hon är absolut inte gravid men har själv tre barn och gravidpodden hade, roligt nog, varit toppenbra sällskap hela löprundan. 

Jag svarade och skrev att jag just nu känner mig så rakt igenom NÖJD och det känns så fantastiskt bra. Väl ute ur den värsta amningsdimman (hjälp, som jag kämpat med detta) och med de tre tuffa första veckorna bakom oss, så har jag nu en sådan otroligt tillfredställd känsla ända in i själen. 


Jag har alltid drömt om tre barn och – nu har jag det. Måste nästan nypa mig i armen ibland, den känslan är det. Japp, jag inser att det stundvis kommer vara vidrigt jobbigt och utmattande och att denna ängladoftande lillbaby också vips blir en liten 1,5-årig tålamodsprövande ligist. Men ändå. Jag är så rakt igenom glad över honom och över vår fantastiska trio. Till och med, så var jag faktiskt det igår när 4-åringen spillde en fylld kanna citronsaft över soffan, samtidigt som babyn skrek, skrek och skrek och pizzan blev bränd. Alltså, jag jublade inte där och då – men ni fattar. På det stora hela. 

Givetvis är just detta, tre barn, inte definitionen eller receptet på lycka för alla. Alla har vi våra egna recept, som man då och då får till med exakt rätt måttade ingredienser. Men för mig är detta lycka, här – och just nu. Hoppas att ni alla därute har en härlig fredag! 

Läs om vår kommentarspolicy