NU passar det

Ja, NU passar det! Just när vi skulle amma och vara ute i god tid för att bege oss ut, för att sedan hinna hämta syskonen på förskolan i tid. Just nu…


Så sover babyn som aldrig förr. Nybadad med nytvättat hår (kan inte låta bli att tvätta detta lilla fluff till frisyr) och jag kan förstå att det är skönt. Men tajmingen, gah! Det är NU jag skulle lägga mig och vila, antar jag. Men det går inte, ska skaka liv i lillplutten här, mata och sedan rullar vi iväg. 

Håll tummarna för vår eftermiddag och kväll, Johan har jobbmiddag och kommer hem senare ikväll. Så måtte allt nu klaffa. Alltså, det går ju såklart, förstår att miljoner mammor gjort detta före mig, men jag är fortfarande lite skakig och småsvettig med att ratta tre barn själv… Läsa saga för de två stora i sängen ledans man ammar babyn till exempel, hmm?! Well, vi tar en sak i sänder.

Läs om vår kommentarspolicy