Mysigt – men…

Jamen det var ju det här söta babynestet då. Tycker allt att det är dags att babyn skulle gilla att SOVA i det också?! Det är trots allt ingen prydnad. Så himla praktiskt att ha i sängen, inte minst för att ha koll på babyn så att han inte åker ner under något täcke, hemska skräck-tanke.

Men nej, detta barn sover helt klart bäst, helst och allra mest en centimeter (möjligen fem) från mitt bröst, alldeles intill mig i sängen… Puh. Väldigt mysigt såklart men någon vidare sömn, det får man inte som mamma.

Nu ska jag mata fullt, sedan bege mig ut på en promenad med vagnen. Ska faktiskt lyssna på mig själv i lurarna – och höra hur det lät med en snörvlande, ammande baby i bakgrunden av veckans podd?!

PS. Och JO, jag måste ju uppdatera om kronprinsessans härliga Japan-turné och alla outfits, jag återkommer på den fronten!

Läs om vår kommentarspolicy