En vagn kommer lastad 

Att lasta hem detta vackra under vagnen, åh! Tack snälla Erica, min kära Göteborgskompis som jag fick dessa underbara rosor av. Hon känner mig! Ja, vi känner varandra rätt väl – vi tog studenten tillsammans på Samskolan i Göteborg, sedan blev vi riktigt nära vänner när vi flyttade upp till Stockholm precis samtidigt för att båda börja på juristlinjen… De där trevande, febriga åren efter studenten, just i början av vuxenlivet, som formar en så mycket. 


När vi hängde på Karma varenda torsdagskväll i partytopp, Fornarina-jeans och med ett rejält lager Juice Tubes-gloss på läpparna och ett story glas vitt vin i handen. Expressen Fredag-åren, Veckorevyn-tiden. Oj, oj, oj. Det där var fina dar. 

Är så glad över vår vänskap och att vi alltid funnits där för varandra genom åren, haft så mycket roligt och skrattat så himla mycket. Ja, det fortsätter vi göra, Erica råkar nämligen inte bara vara en väldigt bra vän utan också av de absolut roligaste människor jag träffat. Är också så glad över det lilla järngänget som Erica är en del av tillsammans med Ida och Anna. Ja, ni som hängt med genom åren vet! Vad vore jag utan dem?! 

Läs om vår kommentarspolicy