Snö vs vårkänslor 

Minuten efter att jag knäppte den här blomstrande bilden på Floragatan längre bort på Östermalm, under dagens lilla barnvagnspronenad, så började det snöa… 

Och nästa precis samtidigt fick jag en bild från resten av familjen nere i Skåne: de var på väg till Aldo i Skanör i lådcykeln, superglada barn utan jackor. Vårkänslor som kändes LÅNGT borta när jag drog ner mössan över öronen. 

Nu har lillbabyn somnat här, äntligen. Ingen rast och ingen ro här idag. Jag tror att han hamnat in i ett slags ‘trappsteg’, att han blivit mer hungrig plötsligt. Något är det. För hela eftermiddagen och kvällen har han varit orolig och gråtit så fort jag lagt ner honom, har bara velat bli buren och vaggad. Möjligen somna i min famn, efter amning, men inte mer än fem minuter när jag lagt honom själv. 

Har fått kämpa för att ens kunna göra en kopp te och gå på toaletten. Puh. Nu ska jag skynda mig och borsta tänderna och försöka somna, eftersom han gjort det, men såklart är jag inte alls trött just precis NU?! Känner mig sådär hoppfull inför någon slags vettig nattsömn… 

Läs om vår kommentarspolicy