Föreviga gravidmagen!

Nu är jag ju lite insnöad på graviditet här av… Naturliga skäl. Som om det inte räckte med att jag är inne i 42:a veckan, så jobbar jag ju också med ljudversionen av min “Ebbas gravidbok”, som ett sidoprojekt. Det har verkligen varit perfekt att greja med det nu, eftersom det är ett jobb man härligt nog kan göra osminkad i skönaste gravid-tightsen!

MEN – nu ville jag komma med en viktig uppmaning till alla gravida därute. Unna er riktigt fina bilder på magen. Lova mig det? Det är ett fint minne att ha sedan, inte minst tänker jag att syskonen kommer glömma bort. Men kanske allra mest för min nostalgiska sida, detta är trots allt sista gången jag bär på ett litet liv därinne…

Fantastiska fotografen Kate Gabor var hemma hos oss häromveckan och tog ett gäng bilder på mig och magen, några tillsammans med barnen också. Så gulliga och fina blev de, jag är så glad över att vi gjorde det. Att Kate dessutom lyckades få båda barnen att klappa på magen – fångat på bild – förtjänar ju en medalj. Mina barn är nämligen INTE jättesugna på att ställa upp på bild. Typ nånsin. Ska jag fånga dem på bild så gäller det att smygfota (inte lätt) eller att säga ‘snälla hörni, för mammas skull’ och då får jag med lite tur EN bild utan att de gör miner. 

Men som sagt, föreviga din gravidmage med hjälp av en proffsig fotograf eller en kompis som är riktigt, riktigt duktig! För det är du värd. 

Läs om vår kommentarspolicy