Den sista frukosten? 

Jamen det låter ju hemskt dramatiskt. Den sista frukosten, den sista måltiden. Men när man tänker att ‘japp, detta kanske ÄR min sista god-frukost som 2-barnsmamma‘ då slår man på stort. Ja, ni ser själva. Mums. Avokadosmörgås med ägg, chiapudding mer blåbär och en härlig svag latte. Nu är jag proppmätt och magen känns som en basketboll (modell större). Spänd och stenhård.

Emilia och jag hade Säker stil-frukostmöte med Vendela, som jobbar med oss som projektledare, och vi gick igenom podden, nyhetsbrevet och vårt stundande rosa tårtkalas i maj. Tusen idéer som ska landa, det kommer att bli så himla bra. Vi hade ett riktigt bra möte som blev en grymt peppande start på den här märkliga 42:a veckan.

Och nu när jag ändå kommit upp ur sängen (inte helt givet, kan jag meddela), dragit på mig nya glittersneakers, rouge, mascara och är iväg i poddstudion så är jag superglad över ännu en effektiv arbetsdag. Tack snälla för det, babyn.

Läs om vår kommentarspolicy