Han, hon eller en hen-lighet?

Vet du o din man om könet? Lycka till! / A

Nu sitter jag här i soffan framför ‘Breaking News’ med Filip & Fredrik, äter apelsiner och riktigt känner hur det jäser därinne. Tänkte då att jag passar på att svara på en fråga som många undrat över. Vet vi vad det är för kön?

Ja och nej, är väl det ärliga svaret. För jag har känt så himla tydligt vad jag tror att det är, hela vägen. Konstigt, då jag inte riktigt tror på sådana där ‘känslor’ som den läkardotter jag är. Liiite kunde vi nog också ana på ultraljudet. Sedan har jag – för att liksom spä på det – fått höra från artontusen (känns det som) människor på jobbet i Nyhetsmorgon att: oj, oj, oj, det där är en pojke. I sminket, från gäster, kollegor på redaktionen, ja alla, ALLA, säger ‘åh, en sådan stilig pojkmage’ / ‘jamen, det DÄR är ju en pojke’ eller liknande – helt utan att jag frågat, ska tilläggas… 

Men vi har faktiskt inte velat kolla. Vi har inte ‘kollat’ någon av gångerna. Jag har behövt den överraskningen kvar inför förlossningen, när det är som allra värst på slutet: JAG VILL VETA VAD DU ÄR! Vi har också velat spara på det för att det är skoj – och naturligtvis, för att det i slutändan inte spelar någon större roll. 

Hur har ni andra gjort, har ni bett om att få veta om det är pojke eller flicka? 

Läs om vår kommentarspolicy