Nej babyn, INTE imorgon…

De dubbla känslorna i väntan just nu – å ena sidan så tungt. Som jag pustar och håller på i soffan och sängen, hopplöst att hitta ett okej bekvämt läge i längre än tio minuter. Trött, trött, trött. Så löjligt andfådd jag blir av ingenting!

Å andra sidan så känner jag de små fötterna därinne varje dag, sparkarna och herregud så nyfiken jag är nu. Njuter av den pirriga spännande väntan. Vem är du lilla liv därinne, som vi ska få äran att ta hand om? Har du min näsa? Ser du ut på pricken som någon dina syskon när de kom ut?

Men imorgon får den faktiskt INTE komma ut. Inte den 18 februari! Varför? Men då är det min födelsedag. Okej, kanske inte hela världen men det är också alldeles för tidigt nu, så den gör bäst i att vänta. 

PS. Foto: Emily Dahl. Och för er som undrar, kjolen är inte en gravidkjol utan en ribbstickad stretchig marinblå ullkjol från Uniqlo, tröjan i beigerosa kashmir är Soft Goats klassiska v-ringad modell och kappan kommer från Acne.

Läs om vår kommentarspolicy