Min viktigaste bok

Hej Ebba! Ville bara sticka in en liten kommentar om din fina gravidbok. Är supernygravid och köpte den som första bok i ämnet, och jäklar vad skönt det är att läsa en bok som inte säger exakt vad man ska känna och göra! Gick från otroliga overklighetskänslor och oro till att det kändes bra i magen efter bara några kapitel av läsning. Så tusen tack! / L

lilldks

Fick en sådan fin kommentar om min gravidbok här på inlägget nedanför – tack snälla, det värmer massor! Min “Ebbas gravidbok” är nog hittills den viktigaste boken jag skrivit. Nu när jag blev gravid igen fanns tankar om att uppdatera den på något vis, det landade helt enkelt i att förvandla boken till en form du kan ta med på powerwalken – eller i soffan, alltså en ljudversion, eller helt enkelt en poddversion. Väldigt glad för detta! Den kommer någon gång i mars / april, håll utkik alla preggon därute…

Läs om vår kommentarspolicy