Ett extra hjärta i mig 

Nej, det var varken hjärtballonger, rosor eller presenter här hemma idag. Inget firande alls faktiskt. Ett fint sms fick jag av Johan och det räckte bra för mig. Och okej, sedan VET han ju att jag inte heller är någon stor alla hjärtans dag-firare…

Det är också min födelsedag nu på lördag! Apropå det. Min absolut bästa alla hjärtans dag-grej var när jag bjöd in till ‘Galentines’, alltså en härligt rosa, hjärtlig tjejmiddag i kombination med födelsedagsmiddag. Åh. Det ska jag göra om nästa år!

Idag njöt jag mest av det overkligt häftiga faktum att TVÅ hjärtan slår inuti min kropp. Två hjärtan. Mitt eget och den här andra lilla människans starka slag som jag fick lyssna på senast igår hos barnmorskan. Det finaste ljudet. Den finaste alla hjärtans dag-present jag nånsin skulle kunnat drömma om. 

Hoppas att ni alla – som vill – blivit uppvaktade, bortskämda eller firade idag. Eller att ni bara passat på att sprida lite extra kärlek. Annars går det ju precis lika bra att göra det imorgon. Och alla andra dagar på året.

Ps. Fotot på mig och magen, taget av grymma Emily Dahl! Tröjan i läppstiftsrosa kommer från Acne, kjolen från Baum und Pfergarten och skorna från Ganni. Halsbandet från Céline fyndade jag på 60% rea hos Nathalite Schuterman!

Läs om vår kommentarspolicy