Anja räddade förseningen

Åh, det var en speciell känsla att komma upp till Umeå nu i veckan. Att landa i dimman med ett försenat plan (ständigt denna dimma, sååå många gånger jag väntat på försenade flyg på grund av dimma och is…) och att komma in till stan och se vad som hänt sen sist. Efter mina fem år med Gokväll så hann ju Umeå bli som en “andra hemstad”, eller kanske snarare tredje efter Göteborg.

Försökte förklara min Umeå-kärlek för Emilia, som jag var däruppe tillsammans med. Jag tror faktiskt att hon förstod och också blev lite kär i stan hon med.

Som extra bonus hann jag käka middag med min gamla kollega och kära vän, Marie. Herregud så fort vi pratade för att hinna med allt, ändå hann vi bara med en bråkdel. Som det är när man inte har setts på länge och har tusen saker att avhandla. Härligt. Vi gick till Tapas, riktigt gott och bra. Lyckades tajma in deras “burgar-måndag” med den godaste halloumiburgaren (med extra avokado!) som jag ätit, typ nånsin. Även dagen därpå hann jag prata med några andra gamla kära Umeå-kompisar som betydde mycket för mig under mina år däruppe.

Och så måste jag tacka fantastiska Filippa Rådin för bilden här ovan som jag lånade från hennes blogg. Hade ju också turen att åka samma försenade plan som hennes fru Anja på ditvägen, så istället för en seg försening blev det en supertrevlig pratstund om allt från barn till karriär och mental träning…

Ja, ni kan ju tänka er själva – det är inte direkt trist att sitta två timmar och snacka med självaste Anja Pärson. Det där med att bli bäst i världen, det kan hon. Ändå helt ohyggligt coolt, vilken kvinna alltså.

Läs om vår kommentarspolicy