Målbilden – på Mallis

Detta, mina vänner. Det här är målbilden. Folk pratade mycket om att det var viktigt att ha en “målbild” när man skulle föda barn. Det hade aldrig jag, fattade aldrig riktigt hur det skulle funka att tänka ” trädgården i Falsterbo med jollrande baby” när man låg där med sitt livs värsta smärtor.

Men nu. Nu har jag en målbild! Det är detta. Kvällssol vid en poolkant på Mallorca, dit vi nu bokat biljetter i midsommarveckan. En bra bok, en stunds lugn och ro (alltså, jo, barnen ska med men tja, de får plaska runt där i poolen och skvätta ner boken…) och en härlig middag med grillade goda grejer, tomatsallad med supergoda spanska tomater och så är jag sådär skönt utvilad. Eftersom barnen av nån magisk anledning kommer att sova hela nätterna i egna sängar, bara för att vi är på Mallis. Oj, oj, oj som jag längtar!

Har ni någon sommar-målbild?

Läs om vår kommentarspolicy