Ett SÅDANT ögonblick

Just den här typen av ögonblick älskar jag ju, som den kungliga nörd jag är… När kronprinsessan Mary plockar upp mobilen ur väskan och säger åt Frederik (som ju också är Victorias syssling) att posera glatt med lille prins Oscar!

Och faster Birgitta som lägger handen på Victoria och förmodligen vill kika närmare på lillpojken. Kul! När vi ändå är inne på helgen, vi måste spana in Marys fantastiska dagslook från lördagens lunch…

I äkta Mary-anda matchar hon lila hatten med handskarna och clutchen, färgen tas också upp i lila stenar i broschen på kappan. Så lyxigt snyggt!

Och här skymtar man också prinsessan Märtha Louise från Norge, även hon jättefin i glittrande brokadklänning och fint diadem med flor…

Nej, nu ska jag fixa lite med podden (och tack alla som tyckte att senaste avsnittet om skäms-plagg och pyjamastrenden var det roligaste hittills, hihi!) och sedan blir det mera Nyhetsmorgon-jobb eftersom jag kör söndagens sändning den här veckan. Ska bli riktigt kul, det är ju också en “långhelg” så jag hoppas att extramånga bänkar sig framför programmet på söndag! Så lovar jag att vi ska bjuda på ett alldeles extrahärligt söndagsprogram…

Läs om vår kommentarspolicy