Fem fullträffar från festen

Hörrni, det är sen söndagskväll men vi måste lista fem fullträffar från festen igår! Utan inbördes ordning men vi måste ändå börja med danskt (foto: Christine Olsson / TT) och Mary som gjorde en urelegant entré…

ma-

Så snyggt, härlig blommig vår-look. Älskar de gula mockaskorna och den guldgula väskan! Men framför allt är håret en succé med smycken som ser ut att vara något gjort av Ole Lynggaard…

mar

Sedan måste prinsessan Madeleines stilfulla återanvändning lyftas fram – den glittrande festblåsan från libanesiska Elie Saab, som hon senast använde på festen dagen före sitt bröllop (och själv tänker jag också wow, att komma i klänningen man hade när man toppat bröllopsformen – imponerande…).

amsk

Vi går vidare – och tillbaka till Danmark. Såklart!

marg

Majestätiskt tjusiga Margrete, favoriten. Alltid. Stildrottning tillika födelsedagsbarnets kusin (man glömmer ju det ibland!) var suveränt fin i isande ljusblått.

En annan som valde blått var Anna Kinberg Batra, riktigt cool. Ståtligt och supermodernt. Men flest poäng får hon för smyckena, ser ni lilla hårsmycken? Bra där!

kinb

Sist men inte minst – nästan tvärtom – vår egen kronprinsessa. Victoria strålade i spets, Elie Saabs Melrose Lace Gown i pudrig aprikosrosa.

aksla

Och diademet – visst är det (tack, uppmärksamma läsare Cecilia som hjälpte min trötta hjärna!) detta som hon hade på Madeleines bröllop.

atiara

Nej, nu ÄR det läggdags! Vi ses imorgon – och förresten, tack alla för fina kommentarer om sändningen igår i TV4. Hurra, så kul att ni gillade det vi gjorde och hängde med hela vägen!

Läs om vår kommentarspolicy